2018. május 6., vasárnap

Édes üröm.

ÉDES ÜRÖM, AMI KI ÍRTJA A RÁKOS SEJTEKET

A kutatók megállapították, hogy az édes üröm (Artemisia annua) Villám gyorsan öli meg a rákos sejtek 98%-át.


Minden egyes ép sejt mellett 12 ezer rosszindulatú sejtet is elpusztít, ezért remélhető, hogy nagy adagban lesz adható a daganatos betegeknek.


Az üröm Ázsiából ered. Fás szárú, dúsan elágazó növény, melyet mi is régóta ültetünk kellemes illata miatt.

Ültetése: Lehetőleg homokos talajba, napsütéses helyre ültessük és ügyeljünk a megfelelő vízellátásra. A káros rovarok nem támadják meg. mindig olyan mélyre vetjük a magot amekkora a mérete.
lehetőség szerint steril közegbe ültessük el:
ajánlott giberlic savat alkalmazni, így a csírázási arány száma nőjön!
Kutatók szerint a rosszindulatú rákos sejtek háromszor annyi vasat tartalmaznak, mint a jóindulatúk.
Több vizsgálat igazolta eddig, hogy az egynyári üröm leveleiből kivont artemisinin, illetve az azzal rokon dihydroartemisinin (artesunate) és artemether képes viszonylag gyorsan és szelektíven a rákos sejtek szétroncsolására, feltéve, ha azok vastartalma magas.

Gyógyhatásai:
A növény önmagában tüdőrák esetén a rákos sejtek számát 28%-al csökkenti, de vassal együtt alkalmazva teljesen eltünteti a rákos sejteket.
A növény szirmából és leveleiből kinyert artemisinin-kivonat 8 óra alatt szétroncsolta a mellrákos sejtek 3/4-ét, 16 óra alatt pedig teljesen megszüntette azokat, ha vasat is alkalmaztak mellette.
A növény hatását 55 féle rákos sejten vizsgálták többek között emlőrák,gégerák,   Megállapítást nyert, hogy a leghatásosabb leukémia, vastagbélrák esetén, hatásos melanoma, mellrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák esetén.

Azt is megállapították, hogy hatása megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek elpusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül.-Világom.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése