2018. március 30., péntek

Helló napsütés!


 Helló napsütés!Szinte simogatja az arcunkat a tavaszi napfény,de nem árt odafigyelni a megfelelő védelemre,hogy a bőrünk igazán tündököljön!
Tavaszi veszélyek.
Egyre  több időt töltünk a friss levegőn,de ilyenkor hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról,hogy a tavaszi UV-sugárzás ugyanolyan káros hatással lehet a bőrünkre,mintha csak nyáron feküdnénk ki a tűző napra.
Éppen ezért ilyenkor is oda kell figyelnünk a megfelelő fényvédelemre és arra,hogy bőrünk még fokozottabb odafigyelést igényel.Hiszen a napsugárzás a ráncok mellett hozzájárul például  tág pórusok,napfoltok,májfoltok kialakulásához is.
Fő a fokozatosság!
Tavasszal a legfontosabb alapszabály,hogy fokozatosan szoktassuk hozzá a bőrünket a napsütéshez.
Akiknek nagyon világos a bőrük,először legfeljebb 10 percet töltsenek a tűző napon,és akkor is minimum 30 faktoros napvédőt használjanak.Majd napról napra 5 percekkel lehet növelni ezt az időt.Ha valakinek kicsit sötétebb a bőre,elég,ha 20-as faktorszámú terméket vet be,és körülbelül 15-20 percet napozik.Ha a bőrünk még nem szokott hozzá a napsütéshez,és nem óvjuk eléggé,akár már fél óra alatt is leéghetünk,és ha a bőrsejtek napégés miatt károsodnak,az nem visszafordítható folyamat.Ráadásul az ártalmas sugárzások hatása összeadódik,így minden leégés növeli a bőrrák kialakulásának a kockázatát.

Bőröregedés ellen.A bőrünkön nem csak az idő múlása miatt jelennek meg a ráncok,és kezd veszíteni a rugalmasságából,hanem a napfény is nagyban befolyásolja az állapotát.Elsőre nagyon meglepő az arány,de 90 százalékban a napsugárzás,pontosabban a káros UVA-és UVB-sugárzás felelős a vonások megváltozásáért.Éppen ezért érdemes olyan speciális krémeket használni,amelyek nemcsak fényvédőt tartalmaz,hanem egyszerre veszik fel a harcot a bőr idő előtti öregedésével is.


ORIFLAME SUN ZONE ÖREGEDÉSGÁTLÓ NAPVÉDŐ KRÉM ARCRA ÉS NAPNAK KITETT BŐRRE SPF25


TERMÉKLEÍRÁS

Könnyű textúrájú, matt hatású, öregedésgátló napvédő krém 25-ös fényvédő faktorral. Sejtvédő technológiája véd a leégés ellen és csökkenti a napfény okozta bőröregedés mértékét. Q10-koenzim-tartalma véd a kollagén- és elasztin termelődés lassulása ellen


Extra hidratálás.A fokozott napsütés miatt a bőrünk könnyebben kiszáradhat,így mindenképpen szüksége van a megfelelő hidratálásra.Még a nappali krémből is válasszunk olyat,amelyik fényvédőt tartalmaz,hogy mindenképp megóvjuk az arcunkat a káros sugárzástól.De arra ügyeljünk,hogy ezek semmiképp sem váltják ki az ilyenkor szükséges napvédőket.ORIFLAME ESSENTIALS HIDRATÁLÓ NAPPALI KRÉMTERMÉKLEÍRÁS

Hidratáló, tápláló és bőrvédő nappali krém. Formulája multivitamin-komplexet tartalmaz, amely rhidratálttá és ragyogóbbá teszi a bőrt. Vigye fel reggel a megtisztított arcbőrre. Minden bőrtípusra. 


Smink védelem.Még a sminkünkkel is tehetünk azért,hogy megvédjük a bőrünket a káros sugárzástól!Szerencsére egyre több olyan termék létezik,amelyik fényvédőt tartalmaz,főleg korrektorok,alapozók.Ugyan ezekből nem használunk annyit az arcunkon,hogy önmagában megvédjen minket,ha túl erős a napsütés,így mindenképpen használjunk speciálisan arcra való napvédőket.De legalább fokozzuk a hatást,hiszen ezek a sminkek legalább 20-as,30-as faktort tartalmaznak.

ORIFLAME THE ONE BB KRÉM SPF30


TERMÉKLEÍRÁS

A 8 az 1-ben BB krém 30-as fényvédő faktort tartalmaz, egységesebbé teszi a bőrtónust, elkendőzi az apróbb bőrhibákat, és szinte hibátlanná varázsolja a bőr megjelenését. Formulája simábbá teszi a bőrt, tartós hidratáltságot nyújt, üde és fiatalosabb megjelenést eredményez. 


Csalóka napfény.Ha már most napsütötte arcszínre vágyunk,nem kell feltétlenül órákat töltenünk a szabadban,hanem akár sminkkel is elérhetjük ugyanezt a hatást.A különböző barnítókon kívül nagyon népszerűek a bronzosítók és a barnító gyöngyök is,így érdemes őket már most bevetni.
Nap csókolta szín.A bronzosítók felvitelének az a titka,hogy az arcunknak azokra a pontjaira vigyünk fel belőle,amit egyébként is megsütne a nap.Vagyis az arc almácskáira,az orrnyergünkre,homlokunkra,állunkra.De egy keveset tehetünk belőle a szemhéj felső részére is,hogy harmonikus legyen az összhatás.Ha nagy fejű ecsettel dolgozunk,akkor natúrabb hatást érhetünk el,de akár az arc kontúrozására is alkalmas a bronzosító.ORIFLAME GIORDANI GOLD BRONZOSÍTÓ KŐPÚDER


TERMÉKLEÍRÁS

Bronzosítóként vagy arcpírként egyaránt alkalmazható az arcon és a szemhéjon is.

Guruló ragyogás.Amennyiben nemcsak enyhe napsütötte színre vágyunk,hanem arra is,hogy arcunk igazán tündöklővé váljon,akkor a barnító gyöngyökre szavazzunk.Az aprócska gyöngyök ugyanis fényvisszaverő pigmenteket tartalmaznak,emiatt ragyogóvá varázsolják a bőrt.Ráadásul világos,közepes és sötétebb tónusú golyócskák is lapulnak a tégelyekben,és amikor az ecsettel végig símítjuk őket,minden színből felveszünk,emiatt természetesebb hatású lesz a sminkünk is.
ORIFLAME GIORDANI GOLD BRONZOSÍTÓ GYÖNGYÖKTERMÉKLEÍRÁS

A mikroszemcséket, csillámport és kovaszemcséket tartalmazó gyöngyök természetes hatású ragyogást nyújtanak a bőrnek.

Forrás: Meglepetés 2016.Április 28. .XXI évfolyam,17.szám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése