2019. május 9., csütörtök

Áfonyás - oreos joghurttorta sütés nélkül /TT/



Közzététel: 2019. ápr. 20.
Hozzávalók:
Oreo kekszes alap:
- 27 dkg OREO keksz
- 7 dkg olvasztott vaj vagy margarin

Áfonyás - joghurtos krém:
- 4 dl tejszín
- 375 gramm joghurt
- 80 gramm porcukor
- 22 gramm porzselatin 0,8 - 1 dl forró vízzel elkeverve

- 25 dkg fagyasztott vagy friss áfonya 8 dkg kristálycukorral összefőzve!!

Tortaforma: 22 cm 😊
A hűtésre odafigyelni mielőtt kiszeditek a formából!
Fontos, át kell hűlnie belül is 2 - 3 óra.






OREO KEKSZ HÁZILAG




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése