Közzététel: 2019. ápr. 20.
Hozzávalók:
Oreo kekszes alap:
- 27 dkg OREO keksz
- 7 dkg olvasztott vaj vagy margarin
Áfonyás - joghurtos krém:
- 4 dl tejszín
- 375 gramm joghurt
- 80 gramm porcukor
- 22 gramm porzselatin 0,8 - 1 dl forró vízzel elkeverve
- 25 dkg fagyasztott vagy friss áfonya 8 dkg kristálycukorral összefőzve!!
Tortaforma: 22 cm 😊
A hűtésre odafigyelni mielőtt kiszeditek a formából!
Fontos, át kell hűlnie belül is 2 - 3 óra.
Oreo kekszes alap:
- 27 dkg OREO keksz
- 7 dkg olvasztott vaj vagy margarin
Áfonyás - joghurtos krém:
- 4 dl tejszín
- 375 gramm joghurt
- 80 gramm porcukor
- 22 gramm porzselatin 0,8 - 1 dl forró vízzel elkeverve
- 25 dkg fagyasztott vagy friss áfonya 8 dkg kristálycukorral összefőzve!!
Tortaforma: 22 cm 😊
A hűtésre odafigyelni mielőtt kiszeditek a formából!
Fontos, át kell hűlnie belül is 2 - 3 óra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése