2014. szeptember 5., péntek

Sminkeljük kisebb nózit.



                                                  Sminkeljünk
                                kisebb nózit!








Ha zavar minket,hogy karakteres az orrunk,esetleg túl széles vagy hosszú,akár néhány egyszerű sminktrükkel javíthatunk rajta!

                         Ötperces
                         indián smink

Amikor a nagy rohanásban nincs időnk az arcfestéssel bajlódni,vessük be ezt a villámgyors praktikát,ami segít abban,hogy a vonásaink lágyabbnak tűnjenek.

1,A z arcunknak azokat a részeit,amiket szeretnénk kiemelni ( például a szem alatti terület,az áll ),egy világos alapozóval ( a bőrünk tónusánál 1-2 árnyalattal világosabb ) emeljük ki.Majd azokat a részeket,amiket vissza szeretnénk nyomni ( például az orr,homlok és az arccsont alatti rész ),egy sötét ( a bőrünk tónusánál sokkal,vagyis legalább 3-4 árnyalattal sötétebb )kontúrozó színnel árnyaljuk.

2,Ha felvittük a sötétebb és világosabb színeket,a közöttük lévő területet olyan alapozóval töltsük ki,ami a bőrünk árnyalatával megegyezik.

3,Végül egy nedves szivacs segítségével dolgozzuk össze mindhárom alapozót,és kész is a smink.

                        Szabályos színek

Ha fogszabályzót viselünk,próbáljuk kerülni a rúzst,inkább csak egy színezett széjbalzsamot válasszunk,ami szép csillogást ad az ajkunknak.

                            A sötét és világos színek játékával keskenyebbé és fitosabbá varázsolhatjuk az orrunkat,miközben az arcunk többi részét szépen kiemeljük.

                     Optikai csalás

1,A megszokott módon alapozzuk le az egész arcunkat,mert így könnyebb lesz eldolgozni a többi festéket,amit még felviszünk az arcunkra.

2,Egy világos színű alapozóval szedjük ki az árnyékokat az arcunkból.Például a szem alatti területre az ujjunk segítségével vigyük fel a festéket,majd dolgozzuk el.

3,Mig a világos színek kiemelnek,a sötétek visszanyomnak,így az orrnyergünkre vigyünk fel világos alapozót,míg a két szélére egy ecset segítségével sötétet.Majd ismét finoman dolgozzuk el a különböző színeket.

4,Ha szertnénk,hogy rövidebbnek tűnjön az orrunk,akkor a végére ismét egy sötét kontúrszín kerüljön.

5,Végül selyemfényű highlighterrel emeljük ki az arccsontunkat,mert ezzel is eltereljük a figyelmet az orrunkról.


Forrás: Meglepetés 2014.augusztus 28.   35.szám



             


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése