2014. szeptember 11., csütörtök

Szépség és egészség.





                                      Különleges vagy
                        akárcsak az
                        arcbőröd.




Gondoskodj róla bőrtípusod szerint!
Arcbőröd a tested környezeti hatásának legkiszolgáltatottabb része.Ezért kifejezetten olyan,az arcbőr típusnak megfelelő ápoló termékekre van szükséged,amelyekkel sokáig megőrizheted arcod szépségét-különlegességed egyik zálogát.

A normál bőrtípus sima és puha tapintású,rózsás színű,ragyogó és rugalmas.De az egészséges kinézet megtartásához hidratálást és ápolást igényel.

A vegyes bőrtípus a zsíros és a száraz bőr kombinációja.Fokozott védelmet igényel,ezért tisztítsd alaposan és hidratálóval állítsd vissza bőröd nedvességegyensúlyát.

A zsíros bőrtípus fényes,és gyakran vannak rajta pattanások,miteszerek.Alapos tisztítást igényel,és olajmentes krémekkel hidratálni is szükséges.Jó hír viszont,hogy kevésbé hajlamos az öregedésre,mint a száraz bőr.

A száraz bőrtípus legtöbbször érzékeny is.A nedvesség és lipidhiánytól érdes és foltos,sőtt,néha az idő előtti öregedés tüneteit is mutatja.Pótold a lipideket olyan speciális összetételű készítményekkel és krémekkel,melyek visszaállítják a nedvességegyensúlyt és támogatják a bőr védőrétegét!Ató természetes olajokat tartalmazó tápláló krémek ideális megoldást nyújtanak a száraz bőrnek.

 Forrás:Nők Lapja egészsés  2014.szeptember  9.szám




    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése